Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Φουστέρ και Τσόρι στο uefa.com για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού

Τσόρι Ντομίνγκες και Νταβίντ Φουστέρ στάθηκαν στο πέναλτι που κέρδισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε σημείο του αγώνα που δεν απειλούσε αλλά και στη διπλή επέμβαση του Ντε Χέα λίγο πριν το δεύτερο γκολ του Φαν Πέρσι.


Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Ο Νταβίντ Φουστέρ τόνισε: "Η ομάδα είναι πραγματικά απογοητευμένη. Είχαμε υψηλές προσδοκίες πρόκρισης στην επόμενη φάση αλλά δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτοί πέτυχαν τρία γκολ και εμείς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.


Ξεκινήσαμε καλά, κλείσαμε τους χώρους και δεν μπορούσαν να βρουν τον σέντερ φορ τους. Εμείς είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και αν τα καταφέρναμε θα άλλαζαν τα πάντα.

Πήραν το πέναλτι και αυτό μας δυσκόλεψε. Σκόραραν στο τέλος του πρώτου μέρους και πήραν το πάνω χέρι με το τρίτο γκολ. Ακόμη θέλαμε ένα γκολ και προσπαθήσαμε χωρίς να κερδίσουμε κάτι.

Είχαμε μία πραγματικά καλή ευκαιρία στη διπλή επέμβαση του Ντε Χέα ο οποίος αντέδρασε εξαιρετικά στην κεφαλιά μου και στη συνέχεια στο σουτ του Τσόρι."

Από την πλευρά του ο Τσόρι Ντομίνγκες στάθηκε και αυτός στην επέμβαση του Ντε Χέα: "Η διαφορά ήταν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη από αυτή που εμφανίστηκε στο Γ. Καραϊσκάκης. Η απόκρουση του Ντε Χέα ήταν πολύ σημαντική στιγμή αφού ανέβασε και την ψυχολογία των συμπαικτών του. Αμέσως μετά την ευκαιρία δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ λίγο πριν πάμε στα αποδυτήρια."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...