Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Η κρούση σε Αλαφούζο από ξένους επενδυτές

O Γιάννης Αλαφούζος όσο περνάει ο καιρός μαθαίνει, ξέρει να φυλάγεται και δείχνει αποφασισμένος να μην επιτρέψει να εμφανιστεί νέος Τσάκας που σχεδόν για μία διετία «έπαιζε» με το όνομα του ιστορικού συλλόγου.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας πριν από αρκετές εβδομάδες στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίστηκαν εκπρόσωποι ενός μουσουλμάνου μεγιστάνα και ζήτησαν να συναντηθούν με τον Αλαφούζο προκειμένου να του καταθέσουν πρόταση εξαγοράς της εταιρίας.


Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» δεν θέλησε να πάρει κανένα ρίσκο και γι’ αυτό δεν τους συνάντησε.

Αυτό που έκανε ήταν μέσω των συνεργατών του να υποδείξει στους αντιπροσώπους του υποψήφιου αγοραστή να καταθέσει την πρόταση του με διαφορετικό τρόπο για να είναι επίσημη. Και τους ανέφεραν μάλιστα τη διαδικασία: τους είπαν να στείλουν την πρόταση μέσω δικηγορικού γραφείου. Κάτι που φυσικά δεν έγινε...

Στις ανεπίσημες συζητήσεις που είχαν οι εκπρόσωποι του μουσουλμάνου μεγαλοεπιχειρηματία με ανθρώπους του Αλαφούζου δεν θέλησαν να αποκαλύψουν πόσα χρήματα θα επένδυε στον Παναθηναϊκό. Οι επαφές διήρκησαν περίπου 3-4 ημέρες και στην συνέχεια ο επενδυτής εξαφανίστηκε...

Σημαντική λεπτομέρεια: Σε αντίθεση με τον Τσάκα, το ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον μουσουλμάνο μεγιστάνα δεν διέρρευσε. Το θέμα αποκαλύπτει σήμερα ο Φίλαθλος online. Ο Αλαφούζος  χειρίστηκε την υπόθεση με σοβαρότητα και μακάρι για τον Παναθηναϊκό να ενεργεί έτσι σε όλα τα ζητήματα.  

filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...