Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Ευάγγελος Μπαταγιάννης μίλησε για όλα...

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, μίλησε στον NovaΣπορ Fm 94,6 και στον Γιώργο Χελάκη, για...

-την ανακοίνωση-απάντηση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος στις κατηγορίες του ιδιοκτήτη του Απόλλωνα, Σταμάτη Βελλή: «Δεν το έκανε πρώτη φορά ο κ. Βελλής. Την πρώτη φορά είπαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, αλλά μετά επιτέθηκε από τηλεοπτική εκπομπή στην ομάδα δια μέσου της περιπέτειας που περνά ο κ. Σπανός. Χθες μας έκανε υπεύθυνους γιατί ο κ. Κουκουλάκης έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι.

Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει μια ομάδα για να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές της; Το λέμε εμείς, που έχουμε μια ομάδα που έχει περάσει την περιπέτεια του υποβιβασμού και ως προς αυτό το σημείο είναι συμπαθής σε μας ο κ. Βελλής. Όλα όμως έχουν ένα όριο. Δεν θα επιτρέψουμε να υπονομεύσει τη δική μας ομάδα με ανυπόστατες κατηγορίες. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε αυτόφωτοι και ό,τι έχουμε πετύχει το έχουμε κάνει με δικές μας δυνάμεις. Το αφήνουμε εδώ και ελπίζουμε να μη μας αναγκάσει ο κ. Βελλής να το συνεχίσουμε».

-το πώς ανταποκρίνεται ο Ατρόμητος στη διάρκεια της περιπέτειας του προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Σπανού: «Θεωρούμε πως η περιπέτεια του προέδρου θα λήξει το συντομότερο δυνατό. Όσο για τα θέματα της ομάδας, έχει συνέχεια και είναι φτιαγμένη για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες. Αυτό το πρόβλημα έχει δημιουργήσει δυσκολίες περισσότερο ψυχολογικές και λιγότερο αγωνιστικές. Η ομάδα αποδεικνύει μέχρι τώρα πως μπορεί να προχωρήσει με τον καλύτερο τρόπο. Όταν ο πρόεδρος ξεπεράσει την περιπέτεια αυτή θα πάρει τις αποφάσεις του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...