Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Οι Έλληνες ομογενείς «στέλνουν» τους κωπηλάτες μας στο Παγκόσμιο κύπελλο

Απίστευτο και όμως…ελληνικό. Την ώρα που οι αθλητικές ομοσπονδίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, χάρις στους Έλληνες ομογενείς της Αυστραλίας θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στο Σίδνεϊ για να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο κύπελλο οι Κονσολας και Γιάνναρος!


Ουσιαστικά άρχισε η εποχή της…ζητιανιάς για τον ελληνικό αθλητισμό και πλέον είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να βρίσκουν τρυκ σαν ταχυδαχυλουργοί οι άνθρωποι των σπόρ, για να τα βγάλουν πέρα.

Ευτυχώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζιοβάνι Ποστιλιόνε είναι μέλος της επιτροπής αγωνιστικής κωπηλασίας της διεθνούς ομοσπονδίας η οποία και του καλύπτει τα έξοδα.

Στο Σίδνεϊ με «βάρκα» την ΑΧΕΠΑ θα ταξιδέψουν λοιπόν τα ελληνικά κουπιά για το 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί από 26-31 Μαρτίου και με το οποίο ανοίγει η αυλαία των διεθνών υποχρεώσεων των ελληνικών κουπιών για το 2014.

Στην Αυστραλία θα μεταβεί μόνο το πλήρωμα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών που θα αποτελέσουν οι Λευτέρης Κόνσολας και Σπύρος Γιάνναρος συνοδευόμενοι από τον τεχνικό σύμβουλο Τζιάνι Ποστιλιόνε.

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός ευτυχώς θα ταξιδέψει και με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Αγωνιστικής Κωπηλασίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας η οποία και του καλύπτει τα έξοδα.

Η διεθνής ομοσπονδία κωπηλασίας (FISA) καλύπτει και τα εισιτήρια των δυο αθλητών μας ενώ την διαμονή , την διατροφή και τις μετακινήσεις τους έχει αναλάβει η ελληνική ομογενειακή κοινότητα του Σίδνεϊ και πιο συγκεκριμένα η ΑΧΕΠΑ τα μέλη της οποίας η διοίκηση της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας ευχαρίστησε θερμά για αυτή την ευγενική κίνηση.

Οι δυο αθλητές και ο Τζιάνι Ποστιλιόνε θα αναχωρήσουν στις 24 Μαρτίου μέσω Κωνσταντινούπολης και θα επιστρέψουν την 1η Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...