Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Η Τσέλσι συνέτριψε 6-0 την Αρσεναλ και χάλασε τη γιορτή του Βενγκέρ

Η Τέλσι συνέτριψε 6-0 την Αρσεναλ στο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ και χάλασε τη γιορτή του Αρσεν Βενγκέρ, ο οποίος συμπλήρωσε χίλια ματς στον πάγκο της ομάδας. 


Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, πέτυχε μία επιβλητική νίκη και παραμένει δυνατά στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, αντίθετα με την Αρσεναλ που γνώρισε μία ακόμα βαριά ήττα σε ντέρμπι. Θυμίζουμε, ότι η Αρσεναλ είχε ητηθεί 5-1 στο Ανφιλντ από τη Λίβερπουλ και 6-3 στο Ετιχαντ από την Μάντσεστερ Σίτι. 


Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ με τον Ετο στο 5'. Δύο λεπτά αργότερα, ο Σίρλε σημείωσε το 2-0. Στο 15΄ έγινε η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι. Ο Τσάμπερλεν απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι, στην αρχή ο διαιτητής Αντρε Μάρινερ δεν έδειξε τίποτα, αλλά στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον επόπτη, αλλά λανθασμένα. Ο Μάρινερ έδειξε πέναλτι και απέβαλε τον Γκιμπς αντί του Τσάμπερλεν. Ο Αζάρ εκτέλεσε το πέναλτι και πέτυχε το 3-0.

Πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, ο Οσκαρ ανέβασε το σκορ στο 4-0 και ο ίδιος παίκτης στο 66' πέτυχε το 5-0. Ο Σαλάχ, σκόραρε στο 71' και διαμόρφωσε το τελικό 6-0. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...