Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Η επιστροφή... Μπέκαμ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο 14χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ (δεξιά) με τον διάσημο πατέρα, Ντέιβιντ
Ο μεγάλος γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μπρούκλιν ακολουθεί τα βήματα του διάσημου πατέρα του. Ο 14χρονος πέρασε την πύλη του προπονητικού κέντρου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το περίφημο Κάρινγκτον, συνοδευόμενος από τον πατέρα του προκειμένου να δοκιμαστεί από τους Κόκκινους Διαβόλους.

Ο νεαρός Μπέκαμ αγωνιζόταν στην ομάδα νέων της Λος Αντζελες Γκάλαξι την εποχή που ο πατέρας του πρωταγωνιστούσε με τη φανέλα της ίδιας ομάδας στο αμερικάνικο πρωτάθλημα (MLS). Τον Ιανουάριο ο Μπρούκλιν δοκιμάστηκε στην Τσέλσι ενώ τους τελευταίους μήνες έκανε προπονήσεις στην ακαδημία της Κουήνς Παρκ Ρέιντζερς.

Στον αγώνα- προπόνηση με τη Γιουνάιτεντ εναντίον της Τσάρλτον ο Μπρούκλιν που σημειωτέον είναι οπαδός της Αρσεναλ, εντυπωσίασε τους υπεύθυνους της ακαδημίας και τους φιλάθλους που τον παρακολούθησαν και πιθανόν να γίνει δεκτός στους Κόκκινους Διαβόλους όπως συνέβη με τον πατέρα του το 1991 πριν ξεκινήσει τη σπουδαία καριέρα του και γίνει ο διασημότερος Αγγλος ποδοσφαιριστής.

Πηγή της Γιουνάιτεντ δήλωσε στην εφημερίδα Manchester Evening News: «Ο Μπρούκλιν ήρθε με τον πατέρα του και συμμετείχε στην προπόνηση μίας εκ των ομάδων της ακαδημίας. Ηταν μία ευκαιρία γι’ αυτόν να εντυπωσιάσει και αν τελικά τα κατάφερε τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ο σύλλογος να μην συνεργαστεί μαζί του».

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μπρούκλιν έπαιξε στη δεξιά πλευρά, όπως έπαιζε και ο πατέρας του. Να σημειωθεί πως και ο μικρότερος αδερφός του Μπρούκλιν, ο 12χρονος Ρομέο προπονείται στις ακαδημίες της Αρσεναλ , ενώ ο μόνος που έχει ξεφύγει –προς το παρόν- από το ποδόσφαιρο είναι ο 8χρονος Κρουζ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...