Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Μήνυση της Εθνικής ομάδας πόλο κατά του Διαθεσόπουλου!

Μήνυση και αγωγή κατέθεσαν 11 παίκτες της Εθνικής ομάδας πόλο κατά του προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Δημήτρη Διαθεσόπουλου, τον οποίον και κατηγορούν για το αδίκημα της  απιστίας σε βαθμό κακουργήματος για οφειλόμενα από το 2008!


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα antinews.gr, έντεκα παίκτες, αρκετοί εκ των οποίων Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές, αφού εξάντλησαν κάθε περιθώριο εξωδικαστικής συνεννόησης προσέφυγαν στη δικαιοσύνη καταγγέλοντας τα κακώς κείμενα της ΚΟΕ με σκοπό να τους καταβληθούν οφειλές τουλάχιστον 250.000 ευρώ.

Οι πρωταθλητές-μηνυτές Νίκος Δεληγιάννης, Γιώργος Ρέππας, Αντώνης Βλοντάκης, Κώστας Κοκκινάκης, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιάννης Θωμάκος, Τάσος Σχίζας, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Μάζης, Γιώργος Ντόσκας και Δημήτρης Μιτελούδης με συμμετοχές και διακρίσεις σε Ολυμπιακούς αγώνες Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές διοργανώσεις, ήταν οι 11 από τους 13 συνολικά αθλητές της Εθνικής  ομάδας πόλο που θα αγωνιζόταν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου τον Αύγουστο του 2008.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά τον Μάιο της ίδιας χρονιάς παίκτες και πρόεδρος της Ομοσπονδίας συμφώνησαν ως είθισται να καταβληθεί στους 13 που θα αποτελούσαν την Ολυμπιακή ομάδα το ποσό των 250.000 ευρώ για προετοιμασία και συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες. Μια συμφωνία που με διαφορετικά ποσά ανά περίπτωση συνηθίζεται από την εν λόγω Ομοσπονδία διαχρονικά κατά τη διάρκεια κάθε ολυμπιακής χρονιάς.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα χρόνο η ίδια ομοσπονδία υποχρεώθηκε πάλι από τη δικαιοσύνη να πληρώσει αποζημίωση 277.000 ευρώ σε αθλήτριά της για συκοφαντική δυσφήμιση στερώντας από σωματεία και αθλητές μια πολύ σημαντική οικονομική ενίσχυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...