Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Καμμένος: Υπάρχει πρωτάθλημα;


Στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Διερωτήθηκε αν υπάρχει πρωτάθλημα και τόνισε ότι η ΑΕΚ περνά μία ταλαιπωρία, για την οποία ευθύνονται πολλοί, ευθύνονται οι διοικήσεις της και εκείνοι που μετέτρεψαν σε στοιχηματζίδικο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Βλέπαμε απίθανες ομάδες να κερδίζουν μεγάλες ομάδες, διότι οι μεγάλες ομάδες σταμάτησαν να παίζουν γιατί κάποιοι είχαν στοιχηματίσει», είπε.

Μάλιστα, τόνισε ότι «από τότε που μπήκε το στοίχημα, γίνονται όλα αυτά τα όργια. Σκοπός τους είναι να κερδίζουν. Έχουν διώξει τα νέα παιδιά από τα γήπεδα. Δεν μπορούνε να πάνε οι οικογένειες».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι διάβασε σε δημοσιεύματα ότι η ΑΕΚ ζητά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του διαιτητή Τριτσώνη προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιους μίλησε μετά την διακοπή της αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Ο κ. Καμμένος τάχθηκε υπέρ της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου από τον εισαγγελέα στην έφεση που έχει ασκήσει η ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης, η οποία προβλέπει τον μηδενισμό για τον αγώνα με τον Πανθρακικό και την αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα.

«Ποιος πήρε τηλέφωνο τον διαιτητή;» διερωτήθηκε ο κ. Καμμένος και τόνισε ότι αυτό πρέπει να γίνεται και για τις άλλες ομάδες, όχι μόνο για την ΑΕΚ, καθώς πρέπει να υπάρχει διαφάνεια.
Απαντώντας σε ερώτηση για την ελληνική διαιτησία, είπε «φαίνεται πώς σφυράνε».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στην πολιτική σκηνή. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Πηγή: http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...