Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Βρύζας εν λευκώ και με πίστωση χρόνου

Στον Ζήση Βρύζα, όπως όλα δείχνουν, θα αναθέσει εν λευκώ το σχεδιασμό της ομάδας ο Ιβάν Σαββίδης, διατηρώντας τον στη θέση του προέδρου.

Από την άλλη, κανένα από τα παλαιά μέλη δεν θα διατηρήσει τη θέση του στη νέα διοίκηση, ενώ, τελικά, δεν θα υπάρχει, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ούτε το όνομα του Βασίλη Γκαγκάτση, κυρίως λόγω των έντονων αντιδράσεων του κόσμου.

Νέος εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ θα οριστεί ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Η παράδοση της λίστας των ονομάτων της νέας Προσωρινής διοίκησης στον Ερασιτέχνη καθυστερεί και αυτό αποδεικνύει τις πυρετώδεις ζυμώσεις και διεργασίες που γίνονται και τη δυσκολία της απόφασης του Σαββίδη για τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα.

Υπό συνεχή αξιολόγηση ο Βρύζας

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Σαββίδης θα αναθέσει εν λευκώ τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας στον Ζήση Βρύζα, διατηρώντας τον πρόεδρο και δίνοντας του μια ικανή πίστωση χρόνου για να παράξει έργο.

Προφανώς ο Σαββίδης, εκτός από τις ικανότητες του Βρύζα, εκτίμησε και την αξιοπρεπή και άκρως επαγγελματική στάση του και τη συνεργασία τους όλο αυτό το διάστημα.

Όπως είναι λογικό, όμως, ο Βρύζας θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό τη συνεχή αξιολόγηση του νέου μεγαλομετόχου. Πιθανότατα, αντιπρόεδρος σε επιτελικό οικονομικό ρόλο θα τοποθετηθεί η Μαρία Γκοντσάρεβα.

Το θέμα Γκαγκάτση

Τον Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος πριν από δέκα μέρες ήταν από τα φαβορί για συμμετοχή σε καίριο πόστο στο νέο σχήμα, τελικά φαίνεται πως δεν θα τον συμπεριλάβει ο Σαββίδης στα ονόματα που θα παραδώσει στον Ερασιτέχνη. Η βασική αιτία είναι οι πολύ έντονες αντιδράσεις του κόσμου από την πρώτη μέρα που ακούστηκε το όνομα του Γκαγκάτση για τη διοίκηση.

Πενταμελές στο σχήμα

Από τα παλιά μέλη της διοίκησης, εκτός απρόοπτου, δεν θα συμμετάσχει κανένα στο νέο σχήμα. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του Σαββίδη η νέα προσωρινή διοίκηση θα είναι πενταμελής: με τον Βρύζα πρόεδρο, την Γκοντσάρεβα αντιπρόεδρο και άλλα δυο άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του από τη Θεσσαλονίκη, ενώ, όπως αποφάσισε το δ.σ. του Ερασιτέχνη, νέος εκπρόσωπός του στην ΠΑΕ θα είναι ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Τέλος, στη νέα διοίκηση δεν θα συμμετέχει ούτε ο Γιώργος Λυσσαρίδης, ο οποίος αρνήθηκε οποιοδήποτε πόστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...