Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Λίνεν: "Καλή προσπάθεια, αλλά θέλω συνέχεια"

Ο Έβαλντ Λίνεν συνεχάρη τους παίκτες του στην κυριακάτικη προπόνηση, για την προσπάθειά τους κόντρα στο Αιγάλεω, ταυτόχρονα όμως τους επεσήμανε τα κακώς κείμενα που πρέπει να διορθώσουν στο παιχνίδι τους.

Την επομένη του φιλικού με το Αιγάλεω (3-1 υπέρ της ΑΕΚ) επέλεξε ο Έβαλντ Λίνεν προκειμένου να τους μιλήσει για τα συμπεράσματα που έβγαλε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όσον αφορά στις αγωνιστικές αδυναμίες της Ένωσης.

Η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που θα ήθελα. Κάναμε κάποια λάθη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όμως σας είπα και το Σάββατο ότι για το πρώτο ημίχρονο έχω εγώ την ευθύνη.

Παίξαμε πολύ ψηλά, το γήπεδο ήταν κακό και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο να μας δημιουργήσει προβλήματα με μακρινές μπαλιές", τόνισε αρχικά στην ομίλια του προς τους ποδοσφαιριστές ο Γερμανός τεχνικός, και συνέχισε:
"Αυτό που θέλω από εσάς είναι όταν χάνουμε τη μπάλα, να έχουμε αμέσως το μυαλό μας στο πώς θα την ξανακερδίσουμε.

Γενικά στην Ελλάδα έχω παρατηρήσει τόσα χρόνια πως όταν γίνεται κάποιο λάθος, όταν χάνεται η μπάλα, οι παίκτες δεν γυρίζουν αμέσως στην άμυνα.

Θέλω μόλις χάνεται η μπάλα, όλοι να παίρνουν αμέσως τις θέσεις τους και να αρχίζουμε να πιέζουμε για να την πάρουμε ξανά".

Πέρα από τις παρατηρήσεις πάνω στο παιχνίδι, ο 59άχρονος τεχνικός δεν έχασε την ευκαιρία να πει στους παίκτες του ότι έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση που επέδειξαν στο πρώτο του ματς στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

"Είδα χθες κάποια πράγματα που ήθελα από τους περισσότερους. Κάναμε καλή προσπάθεια, αλλά θέλω συνέχεια.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Πολλή δουλειά. Χαίρομαι πάντως γιατί βλέπω διάθεση απ' όλους σας για δουλειά και βελτίωση".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...