Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώην μοντέλο προπονήτρια σε αντρική ομάδα ποδοσφαίρου [εικόνες]

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές της ερασιτεχνικής ομάδας της Κροατίας NK Viktorija Vojakovac με την νέα προπονήτριά τους και πρώην μοντέλο, Τιχάνα Νέμτσιτς.

Η 24χρονη προπονήτρια, η οποία το 2008 είχα αναδειχθεί «Miss Sports Croazia», αγωνίστηκε επί 10 χρόνια ως αμυντικός στη γυναικεία ομάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ ήταν και διεθνής με την εθνική Κροατίας.

Προηγουμένως είχε προπονήσει γυναικείες ομάδες κάτω των 17 ετών και μιλώντας σε κροατική ιστοσελίδα δήλωσε ανυπόμονη να ξεκινήσουν οι προπονήσεις: «Αν μία γυναίκα και ένας άνδρας έχουν τα ίδια επαγγελματικά προσόντα για να ασκήσουν το επάγγελμα του προπονητή, δεν βλέπω κανένα λόγο γιατί το ασθενές φύλο να μη το κάνει μπαίνοντας και στο αντρικό ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικώς η Νέμτσιτς και πρόσθεσε στην συνέχεια:

«Θα είμαι η βασική προπονήτρια και θα έχω την απόλυτη ελευθερία για να επιλέξω τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Τα παιδιά είναι καλοί παίκτες, αλλά έχουν ακόμη πράγματα να μάθουν. Ανυπομονώ για κάθε προπόνηση. Τα αγόρια με υπακούουν στις εντολές που δίνω και δεν δημιουργούν προβλήματα. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα που θέλει να αναπτυχθεί περαιτέρω».

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...