Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Θέλει Σισέ η Λίβερπουλ

Το ότι έχει τρελάνει κόσμο ο Τζιμπρίλ Σισέ με τις… εβδομαδιαίες του παραστάσεις στα ελληνικά γήπεδα, το ξέραμε.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε και το αποκαλύπτουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, είναι ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ αποτελεί τον διακαή πόθο του Ρόι Χότζον, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να καταθέσει πρόταση ύψους 14 εκατ. ευρώ για να τον δει ντυμένο στα κόκκινα… της Λίβερπουλ τον προσεχή Ιανουάριο!

Σύμφωνα με όσα γράφει η www.metro.co.uk, ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας θεωρεί ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της Premier League και να πάρει τη θέση του απογοητευτικού Ενγκόγκ.

Μάλιστα, πιστεύει ότι η τιμή του δεν είναι απαγορευτική, αφού είναι 29 ετών και η παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα δείχνει ότι διατηρεί στο ακέραιο την εκτελεστική του δεινότητα κάτι που αποδεικνύεται από τα 35 γκολ σε 39 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα.

Η απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Φερνάντο Τόρες αποτελεί προτεραιότητα για τη Λίβερπουλ και δεν αποκλείεται τελικά να δούμε τα σενάρια να γίνονται πραγματικότητα και στα γραφεία του Παναθηναϊκού να φτάσει μια τέτοια «μυθική» πρόταση.

Το ρεπορτάζ αναπαράγουν και άλλα αγγλικά Μέσα, τα οποία αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει ανταγωνισμό για την απόκτηση του Σισέ και από τις Φούλαμ, Άστον Βίλα και Μπλάκμπερν.

Πηγή: SPORT-FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...